Gepost op

Maart: Apero Concerts

Zondag 4 maart 11.00 Apero concert
Margot De Ridder & Mattias Vanhoecke

Pianist Mattias Vanhoecke en zangeres Margot De Ridder ontmoetten elkaar op het Gentse conservatorium. Het duo speelt reeds 6 jaar samen in zowel losse als vaste bezettingen. Ze wisselen eigen materiaal af met jazz/pop arrangementen, inclusief Nat King Cole pareltjes van hun kwartet ‘Swing Soirée’.

Zondag 11 maart 11.00 Apero concert
Helena en Hélène

Helena en Hélène, hun namen klinken reeds hemels mooi maar als je naar hen luistert zal je pas echt betoverd zijn. .

Helena Dema besloot om na 6 jaar studeren en werken in het buitenland als muzikante en stewardess terug te keren naar België en zich weer samen met hartsvriendin Leine Vanderlinden (Hélène) met akoestische eigentijdse muziek uit te leven.

Twee jongedames vol passie en pit. Het is in CAFE interieur waar je voor een leuk aperoconcert goed zit!

Zondag 25 maart 11.00 Apero concert
Paljazz

Zondag 25/3 om 11 uur schenkt Café Interieur behalve zijn lekkerste koffies ook enkele sprankelende aperitieven. Muzikale gast die dag is Paljazz!, een jazzcollectief uit Vlaams-Brabant. Paljazz! brengt oude standards en speelt met nieuwe thema’s: kom luisteren en geniet van Miles Davis naast Larry Coryel, Sonny Rollins, Herbie Hancock, Thelonius Monk, Wayne Shorter, Horrace Silver…
Paljazz! is Jan Populaire (piano, cornet), Jorn De Boeck (gitaar), Herman Van Molle (bass) en Yves Schreel (drums). Kom gratis luisteren en steek wat in den goed als u het hoet vond!