About

Hannes Careel droomde er reeds enkele jaren van om zijn eigen Koffiebar, Interieurwinkel en Ontmoetingsplek op te richten. Een zaak waarin hij verschillende van zijn passies kon samenbrengen en delen.

Koffie is een van die passies. Hannes volgde een baristacursus bij ‘Viva Sara’ (Kortrijk),  in 2015. Zaakvoerders Bart en Peter Deprez, eigenaars van Viva Sara leerden hem de kneepjes van het vak. In 2016 specialiseerde hij zich verder bij Michael Van De Moortel eigenaar van koffiebar Creme de la Creme in Roeselare en na deze leerrijke ervaringen wil hij zijn passie van het zwart goud verder met jullie delen.
Naast koffie liet Hannes zich ook onderdompelen in de wereld van thee en volgde hij een cursus theesommelier bij Ann Vansteenkiste.

Interieur is één van die andere passies. Hannes werkte 7 jaar als vertegenwoordiger voor natuursteenbedrijf Beltrami in Harelbeke en kwam zo in contact met de architectuurwereld. De naam Cafe Interieur is dan ook een woordspeling op cafeïne en  ‘interieur’. Elke stoel waar je op zit, elk kadertje aan de muur; alles wat je ziet is te koop. Alles, behalve de koffiemachine en Hannes zelf.

Tot slot is ook muziek en cultuur een heel belangrijk aspect in Hannes zijn leven. Hij kiest de muziek in zijn zaak zeer zorgvuldig en op geregelde basis gaan er optredens door. Naast muziek worden er ook nog andere  events georganiseerd dus hou CAFE INTerieur zeker in de gaten via social media waar je alles kan volgen.